Produk

Warta Industri

  • Kumaha-milih-katuhu-mékanis-segel

    Mar 09, 2018 Anjing laut mékanis milik salah sahiji komponén dasar mékanis paling canggih tur pajeulit, nu mangrupakeun komponén konci rupa-rupa pompa, réaksi sintésis ketel, turbin compressor, motor submersible jeung saterusna. Kinerja sealing sareng umur jasa gumantung kana ...
    Maca deui
  • How To Choose The Mechanical Seal Design

    Kumaha Pilih Desain Seal Mékanis

    Aug 03,2021 Pilihan tipe struktur segel mékanis mangrupa hambalan penting dina prosés desain, kudu nalungtik firstly: 1.Working parameter -Media tekanan, suhu, diaméter aci jeung speed. 2. Ciri sedeng - konsentrasi, viskositas, causticity, kalawan atawa tanpa padet ...
    Maca deui
  • Mechanical Seal Installation

    Pamasangan Seal Mékanis

    Aug 3,2021 Seal ngarujuk kana mesin sareng peralatan dina padamelan normal, pikeun ngahindarkeun lebu luar, segel mékanis najis kana awak sareng ngahindarkeun awak média bocor ka dunya luar sareng maénkeun halangan, pangaruh sealing tina komponén. Seueur jinis segel pikeun jinis stat ...
    Maca deui