Produk

Warta pausahaan

  • Instalasi sarta Lengser Pompa Mechanical Seal

    Segel mékanis anu dianggo dina segel pompa cai mangrupikeun salah sahiji cara anu paling efektif pikeun muterkeun segel mékanis. The precision of processing sorangan kawilang luhur, utamana dinamis, ring statik. Lamun metoda disassembly teu luyu atawa dina pamakéan bener, segel mékanis sanggeus burit ...
    Maca deui
  • Standar Industri Pangan pikeun Bahan Sealing Mékanis

    Prosés diversity Khususna, prosés dina industri dahareun jeung inuman anu lega diversified alatan produk sorangan, jadi maranéhna ogé boga sarat husus pikeun anjing laut na sealants dipaké-dina hal zat kimia jeung sagala rupa média prosés, kasabaran suhu, pr. ..
    Maca deui
  • Pasar pikeun Segel Mékanis

    Dina rupa-rupa industri ayeuna, paménta pikeun sababaraha segel mékanis ogé ningkat. Aplikasi kalebet otomotif, tuangeun sareng inuman, HVAC, pertambangan, tatanén, cai sareng industri pengolahan cai limbah. Aplikasi pikeun merangsang paménta di ékonomi berkembang nyaéta cai keran sareng limbah ...
    Maca deui
  • Kumaha-milih-katuhu-mékanis-segel

    Mar 09, 2018 Anjing laut mékanis milik salah sahiji komponén dasar mékanis paling canggih tur pajeulit, nu mangrupakeun komponén konci rupa-rupa pompa, réaksi sintésis ketel, turbin compressor, motor submersible jeung saterusna. Kinerja sealing sareng umur jasa gumantung kana ...
    Maca deui
  • How To Choose The Mechanical Seal Design

    Kumaha Pilih Desain Seal Mékanis

    Aug 03,2021 Pilihan tipe struktur segel mékanis mangrupa hambalan penting dina prosés desain, kudu nalungtik firstly: 1.Working parameter -Media tekanan, suhu, diaméter aci jeung speed. 2. Ciri sedeng - konsentrasi, viskositas, causticity, kalawan atawa tanpa padet ...
    Maca deui
  • How To Prolong The Service Life Of Mechanical Seal

    Kumaha Manjangkeun Umur Service Seal Mékanis

    segel mékanis, ogé katelah segel raray tungtung, aya loba kaunggulan leuwih segel packing, kayaning daya hemat, sealing dipercaya, jeung sajabana, ku kituna pamakéan segel mékanis kudu dipaké sajauh mungkin. Nanging, sababaraha umur segel mékanis henteu lami, dis-ass ...
    Maca deui