Produk

Taros Kami

NINGBO XINDENG MECHANICAL SEALS CO., LTD

Alamat

NO. 688 Siming Middle Road,Yinzhou

Kacamatan, Ningbo, Zhejiang, Cina 315100

Telepon

13252401300

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami