Produk

Tentang Kami

Ningbo Xindeng

Mékanis Seals Co., Ltd

Ningbo Xindeng Mechanical Seals Co., Ltd mangrupakeun produsén husus sarta éksportir segel Mékanis.

Urang ngarancang jeung ngahasilkeun anjing laut mékanis Kusabab 2002, kalawan leuwih ti 18 taun pangalaman, Xindeng anjing laut geus jadi produsén ngarah tina anjing laut mékanis di Cina pikeun numput, mixers na agitators.

Pikeun ngajamin kualitas produk urang, urang milih bahan baku alus tur nyandak kaayaan-of-nu-seni prosés manufaktur pikeun sakabéh komponén. Kombinasi bahan anu rupa-rupa sareng desain segel ngamungkinkeun urang pikeun ngalayanan industri anu béda, sapertos perawatan cai, tuangeun sareng inuman, minyak bumi, kimia, pembangkit listrik, pulp sareng kertas, percetakan sareng pewarnaan, farmasi, otomotif, laut, jsb.

company02

Xindeng Seals dimekarkeun Elastomer Bellow segel mékanis, O-ring pusher segel mékanis, Metal Bellow segel mékanis, PTFE Bellow segel mékanis jeung OEM Pompa segel mékanis (Grundfos Pompa segel, APV segel pompa, Alfa Laval segel pompa)

Klik di dieu >>

Ningbo xindeng Mechanical Seals Co., Ltd nyaeta salah sahiji produsén ngarah tina segel mékanis pikeun sagala rupa numput, compressors, agitators, réaktor jeung mixers jsb Urang mendesain & pabrik segel mékanis nurutkeun standar internasional sarta ogé produk nu dirancang ngagunakeun komputerisasi. alat pikeun ngahindarkeun kasalahan.

Langkung ti 18 taun pangalaman

Urang milih bahan baku alus

Respon gancang kana pesen

246

Xindeng anjing laut ieu devoted papanggih tungtutan konsumén 'teu ukur ku kualitas sarta harga, tapi ogé ku layanan urang. Sadaya pamundut palanggan bakal ditampi sareng langsung direspon ku staf penjualan atanapi teknisi.

anjing laut mékanis kami ogé populér di Amérika, Rusia, Asia Tenggara, pertengahan Asia jeung saterusna, konsumén urang wareg jeung harga kalapa urang, kualitas unggul.

Tujuan perusahaan kami nyaéta nyayogikeun kualitas anu paling luhur sareng jasa anu pangsaéna pikeun para klien anu berharga.

Ningbo xindeng Mechanical Seals Co., Ltd nyaeta salah sahiji produsén ngarah tina segel mékanis pikeun sagala rupa numput, compressors, agitators, réaktor jeung mixers jsb Urang mendesain & pabrik segel mékanis nurutkeun standar internasional sarta ogé produk nu dirancang ngagunakeun komputerisasi. alat pikeun ngahindarkeun kasalahan.

Wilujeng sumping inquiries anjeun sarta kasampak maju ka cooperate sareng anjeun.
Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga ngahubungan kami atawa buka ramatloka kami: www.xindengseal.com